Caroline Svedbom


Smycken från Caroline Svedbom har blivit otroligt populära och finns idag tillgängliga över hela världen. Denna svenska designer står som den fjärde generationen i smyckestillverkningsbranschen och har sedan barnsben varit mycket intresserad av att skapa och designa sina egna smycken. Det som utmärker smyckena från Caroline Svedbom är att de är färgglada, skimrande och feminina. Smyckena är även mycket eleganta och utstrålar glamour på alla sätt och vis.

Idag är det inte ovanligt att majoriteten av alla smycken som tillverkas är tillverkade med hjälp av maskineri, men smycken från denna designer är alla gjorda för hand och blir således alltid personliga och unika i sitt slag. För att få till den rätta designen och utseendet på smyckena är de klädda i de vackraste pärlorna, fina stenar och ibland kombineras detta även med de populära Swarovski-kristallerna.

Carolines vision

När man skapar smycken är det viktigt att ha en tydlig vision för sina kreationer, något som Caroline Svedbom verkligen har. Visionen här är att få kvinnor att känna sig vackrare, men även att skänka glädje och få in mer färg och kulörer i kvinnors liv. Smyckena passar kvinnor i alla åldrar och till alla olika typer av tillfällen och sammanhang. Ett smycke från denna designer passar således lika bra till vardags som till fest. Med bara ett smycke från Carloine Svedbom kan en vardagslig outfit gå från 0 till 100.

Olika typer av smycken

Caroline Svedboms smycken finns i många olika varianter. Istället för att enbart fokusera på en typ av kategori, t.ex. örhängen, så har Caroline sett till att det finns ett smycke för varje tillfälle. I sortimentet kan man hitta allt från armband till halsband och naturligtvis även ringar och örhängen. Eftersom Caroline Svedboms kollektioner har etablerat sig internationellt finns det många återförsäljare runt om i världen. Sammanlagt finns idag hela 350 stycken runt om i Europa och Skandinavien.

En smyckestillverkning utöver det vanliga

Något som verkligen får Caroline Svedboms kollektioner att sticka ut ur mängden är att varje smycke är tillverkat för hand och detta in i minsta detalj. Alla smycken tillverkas i Grekland av professionella och väldigt duktiga hantverkare, där familjen Svedbom äger en egen studio. Smycken från Caroline Svedbom håller alltid högsta kvalitet och köpare får alltid två års garanti, oavsett om det är en ring, halsband eller örhängen som man köper.

För att kunna skapa riktigt vackra och hållbara smycken är det viktigt att ha en god kvalitet på varje liten del. För att lyckas med detta ser designern till att bara använda sig av högkvalitativa stenar, pärlor och kristaller. Basen i smyckena består av mässing som är helt fri från nickel. Hela eller delar av smyckena ser därefter till att pläteras i guld (18K), alternativt i rodium.

Perfekt som gåva

Caroline Svedboms smycken är mycket uppskattade av kvinnor över hela världen och det finns alltid ett smycke som passar alla. Dessa smycken är därför utmärkta att ge bort som gåva eller köpa till sig själv för att unna sig något riktigt vackert.

+ Inga kommentarer

Kommentera