Bäst Handgjorda Smycken 2019 – Köp handgjorda smycken här


Det är utan tvekan som vi säger att de bästa och mest spännande smyckena du kan köpa är handgjorda. Att äga ett unikt och personligt smycke är det bästa sättet att bryta isen på festen, eller imponera på en partner. Ge bort dem i present eller skäm bort dig själv. Här är de bästa handgjorda smyckena du kan köpa på nätet idag.

mnop jewelry

Magdalena Nehm är silversmeden från småland som ligger bakom det lilla märket mnop jewlery. Magdalena har en bakgrund som designer i modebranschen men fokuserar nu helt på att tillverka handgjorda smycken.

De flesta produkter från mnop är tillverkade i återvunnet silver – ett miljövänligt och vackert material. Smyckena tillverkas och designas i en silversmedja i norra Småland. De uttrycker härligt ett lugn och fokus som är mycket tilltalande. Det är smycken som låter dig utstråla din individualitet, självkänsla och kompetens under hela dagen.

Spira. En lättburen pendel med små vingar som ska ha en steriliserande effekt. Den låga vikten gör den mycket bekväm.

Romb. En justerbar ring i återvunnet silver. Den är lätt att matcha med de favoriter du redan har.

Bark. En smal och enkel ring med en unikt vacker och hand-hamrad yta.

WOS

Wosstore har ett stort och handplockade sortiment av vackra smycken. Smyckena förmedlar en lyxig känsla och hög trendfaktor. Wosstore fungerar även lite som en språngbräda för talangfulla designers inom avant garde, alltså där mode möter konst. Deras designers har ofta ett nytänkande snitt och tar fram klassiska modeller i en ny tappning.

Här hittar du allt från unika hårsmycken, till klassiska broscher och vackra halsband. Materialen är silver, mässing och rostfritt stål. Vi gillar det ständiga tillflödet av nya smycken och hittar ofta något nytt och unikt varje vecka.

Vi gillar de lyxiga materialen och stora utbudet av unik design.

Snake Bite. Ett handgjort örhänge som säljs styckvis. Denna är i vitt brons. Finns även i guld.

Karma. En klassiskt vacker berlock i silver och rosenkrans, som passar alla.

Alligator. En unik och handgjord ring i 18k guldpläterat silver. En alligator som slingrar sig runt fingret. Finns även i silver.

Orkidé Smycken

Orkidé smycken skapar handgjorda smycken av unika oädla metaller, stål, pärlor o läder. Smyckena förmedlar en riktig hemmagjord känsla som är svår att få tag på. Bakom Orkidé Smycken står Maria, som lyckats skapa en fin verksamhet av sin hobby. Maria gör sina smycken efter eget tycke och smak, har inga stora lager och gör inte så många av varje smycke. På så sätt blir varje smycke unikt och olika.

Vi gillar det unikt handgjorda formspråket, att många av smyckena görs på beställning och att priserna är riktigt låga!

Armband med namn. Ett armband i läder med magnetlås och valfritt namn. Görs på beställning – du lämnar namn och storlek med din order.

Ear15. Ett örhänge i stål med vit sten. 8 mm bred.

Ring läder/hjärta. En ring och armband läder och metall, pläterad med silver.

+ Inga kommentarer

Kommentera